Sedan 2005 har artisten Laleh producerat och skrivit över hundratals låtar som resulterat i dussintals hits på både svenska och engelska, senast i raden är den flerfaldigt platina belönade singeln ”Det Kommer Bli Bra”. Nu på fredag den 4 februari är det dags för nya singeln ”Leopard”.
– ”Jag vill att alla som hör låten känner sig stärkta av den, även solen har sina fläckar brukar man säga, ibland kan dem fläckarna bli till något bra. Vi är alla både fina och fula, att ta det mörkaste i en och vända det till något positivt, solen den har fläckar som en Leopard”, berättar Laleh.
Artisten släpper ”Leopard” på den nystartade labeln PALANG, som på persiska betyder just Leopard. Idén till PALANG fick Laleh bara några år efter att hon flyttat till LA för snart 8 år sedan där hon jobbat som musikproducent, nu ett par år senare hon har hittat rätt stöd och team att förverkliga sin vision. Bolaget ska uppbackas av Universal Music.
– ”Man brukar säga att artister är lite som idrottare, man satsar och tränar de första tio åren och sen kanske det går bra till slut. Tanken är att göra den resan lite lättare för nästa generation artister och producenter, jag vill skapa en kreativ atmosfär där alla kan känna sig trygga och passa in. Det är deras driv som sätter gränserna, mottot är att göra hits, fast på vårt egna sätt”, säger Laleh.

Connect on Instagram

Kategorier: NEWS

0 kommentarer

Lämna ett svar

Platshållare för profilbild

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *